مایکروسافت کوپایلت: راهنمای کامل + آموزش گام به گام استفاده
مایکروسافت کوپایلت یه دستیار چت با هوش مصنوعیه که با خیلی از برنامه ها و سرویس های مایکروسافت کار میکنه تا به کاربرا کمک کنه کاراشونو راحت تر و سریع تر انجام بدن.
کوپایلت میتونه محتوا تولید کنه، پیشنهاد بده و کارا رو اتوماتیک کنه. اینجوری به کاربرا کمک میکنه که از تکنولوژی های مختلف مایکروسافت مثل ویندوز، Microsoft 365 و GitHub استفاده کنن. مایکروسافت همش داره قابلیت های جدیدی رو به کوپایلت اضافه میکنه.
الان چند تا مدل زبانی (LLM) هست که کوپایلت رو راه میندازن، مثل GPT-4o از OpenAI و یه مدل اختصاصی از خود مایکروسافت. کوپایلت بیشتر از پردازنده های گرافیکی (GPU) برای آموزش استفاده میکنه و از CPU ها و GPU ها برای “اینفرنس” (inference) که یعنی تولید خروجی از مدل هوش مصنوعی.
مایکروسافت کوپایلت رو جوری طراحی کرده که از قدرت پردازش جدیدترین پردازنده های اینتل و AMD استفاده کنه. پردازنده های جدید اینتل و AMD یه واحد پردازش عصبی (NPU) دارن که مثل یه شتاب دهنده ی هوش مصنوعی عمل میکنه. کوپایلت از NPU استفاده میکنه تا کارها رو از CPU و GPU بگیره و تو کامپیوترهایی که GPU قوی ندارن، اینفرنس رو انجام میده. برنامه ی Copilot+ PC به مشتری ها کمک میکنه تا بفهمن کدوم کامپیوترها میتونن کارهای پیچیده ی هوش مصنوعی رو انجام بدن.
پیشنهادی: گوگل جمینی چیه؟ مقایسه Gemini و ChatGPT
نسخه های مختلف کوپایلت
از نظر کاربرایی که با ویندوز و برنامه های مایکروسافت کار میکنن، تا اکتبر 2024، چهار تا نسخه ی مختلف کوپایلت وجود داره:
کوپایلت (Copilot): برای کاربرای معمولی و کسب و کارهای کوچیک، یه دستیار هوش مصنوعی ساده و رایگانه.
کوپایلت پرو (Copilot Pro): برای کاربرای حرفه ای که میخوان به جدیدترین مدل های هوش مصنوعی دسترسی داشته باشن و سرعت پاسخگویی بالاتری داشته باشن.
Microsoft 365 Copilot: برای کاربرای Microsoft 365، یه افزونه برای برنامه های آفیس که از اطلاعات سازمان استفاده میکنه.
Microsoft Copilot Studio: به کاربرا اجازه میده دستیارهای هوش مصنوعی سفارشی بسازن.
این چهار نسخه، نسخه های معروف کوپایلت هستن، اما نسخه های دیگه ای هم وجود داره که با تکنولوژی های مختلف مایکروسافت ترکیب شدن. مثلاً GitHub Copilot با پلتفرم توسعه ی GitHub ادغام میشه و پیشنهادهایی برای کدنویسی میده تا سرعت پروژه های توسعه رو زیاد کنه.
تو ویندوز، مایکروسافت کوپایلت با سیستم عامل ادغام میشه تا کارها رو اتوماتیک کنه، فایل ها رو جستجو کنه و به دستورات صوتی کاربر جواب بده. تا سپتامبر 2024، Microsoft Copilot for Windows در حالت پیش نمایش برای بعضی از کاربرای ویندوز 10 در دسترس بود و مایکروسافت داره به تدریج اون رو از طریق جدیدترین آپدیت ویندوز 11 منتشر میکنه. وقتی کوپایلت رو کامپیوترتون باشه، آیکونش تو نوار وظیفه (taskbar) ظاهر میشه.
نحوه استفاده از کوپایلت در ویندوز 11
احتمالاً شما از ابزارهای هوش مصنوعی تولید محتوا مبتنی بر مرورگر مثل ChatGPT استفاده کردید، اما چیزی که کوپایلت ویندوز رو متمایز میکنه اینه که با خود ویندوز ادغام شده. بنابراین علاوه بر تولید محتوای استاندارد و جستجوها، میتونید دستوراتی رو هم برای دستگاه محلی خودتون صادر کنید، مثل “Notepad رو باز کن.”
اگر از ویندوز 11 استفاده میکنید، دسترسی به کوپایلت به آسونی فشردن کلید Windows + C هست تا برنامه ی دسکتاپ باز بشه. اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید، منتظر باشید تا قابلیت های کوپایلت به نسخه ی شما هم اضافه بشه.
بیایید چند مثال رو بررسی کنیم. مثلاً، “حالت تاریک رو روشن کن” رو تایپ کنید تا تم لپ تاپتون تغییر کنه. بعد از اینکه تأیید کردید این همون چیزیه که میخواید، کوپایلت با اطاعت تم شما رو تغییر میده.
یا چند ایده ی دیگه:
“بلوتوث رو روشن کن.”
“تصویر زمینه رو تغییر بده.”
“پنجره ها رو کنار هم بچسبون.”
“صدا رو قطع کن.”
“تنظیمات رو باز کن تا بتونم به یه شبکه ی در دسترس وصل شم.”
“Microsoft Teams رو اجرا کن.”
“کادر محاوره ی چاپگر رو باز کن تا بتونم به یه چاپگر وصل شم.”
“از صفحه عکس بگیر.”
علاوه بر قابلیت های کوپایلت که روی لپ تاپ/دسکتاپتون دارید، میتونید از کوپایلت روی گوشیتون هم استفاده کنید. فقط کافیه به فروشگاه برنامه ی دستگاهتون برید، Microsoft Copilot رو جستجو کنید و برنامه رو نصب کنید.
برنامه ی موبایل، تعامل با کوپایلت رو با استفاده از عکس و صدا آسون میکنه. مثلاً، از یه گیاه عکس بگیرید و بپرسید که اسمش چیه.
و بعد از میکروفون استفاده کنید و سوالات بعدی رو بپرسید. وقتی با میکروفون سوال میپرسید، یه جواب صوتی هم دریافت میکنید که یه مزیت بزرگ برای دسترسی پذیریه.
برنامه ی کوپایلت
یه برنامه ی کوپایلت هم هست که مثل یه مرکز برای سوالات کلی تر عمل میکنه، سوالایی که به یه فایل خاص تو برنامه های آفیس مربوط نمیشن. کاربرا میتونن تو این برنامه فایل ها و محتواهای مختلفی بسازن یا اینکه به برنامه های آفیس دیگه مثل اکسل یا پاورپوینت برن. کوپایلت تو مایکروسافت تیمز هم میتونه پیشنهادهایی برای جواب دادن و صحبت کردن بده، و حتی تو جلسه ها زبان های خارجی رو ترجمه کنه. کوپایلت میتونه خلاصه و جمع بندی جلسه ها رو هم تهیه کنه و نکات مهم و کارهایی که باید انجام بشه رو بگه.
کاربرا میتونن به کوپایلت سوالاشونو با زبون محاوره ای و طبیعی بپرسن و سعی کنن تا جایی که میتونن جزئیات و کلمات کلیدی رو تو سوالشون بیارن. کوپایلت میتونه کارهای مختلفی انجام بده و با هر برنامه، سرویس و پلتفرمی که ادغام میشه، قابلیت هاش بیشتر میشه. کاربرا میتونن با کوپایلت تعامل داشته باشن تا به سوالاشون جواب بدن، و جواب ها از اطلاعات داخلی و اطلاعات عمومی گرفته میشن. تو برنامه های آفیس، کوپایلت میتونه متن و عکس جدید بسازه، محتوا رو بر اساس اطلاعاتی که کاربر میده فرمت کنه، نظرش رو درباره ی محتوای موجود بگه و ایمیل ها یا اطلاعات دیگه رو خلاصه کنه.
کاربرا میتونن یه “عامل کوپایلت” هم تو ابزارهایی مثل SharePoint بسازن تا چت بات های تجاری خاصی رو بر اساس اطلاعاتی که خودشون تعریف میکنن، ایجاد کنن. این عامل ها میتونن فرآیندهای داخلی رو برای کارمندا خلاصه کنن و اطلاعاتی درباره ی سازمان یا محصولاتش رو به مشتری ها بدن. Copilot Pages هم یه مرکز برای همکاری چند نفره است که رو انعطاف پذیری و ادغام ابزارهای هوش مصنوعی تمرکز داره.
لایسنس و قیمت مایکروسافت کوپایلت
برای اینکه مطمئن بشید میتونید از کوپایلت استفاده کنید، اول باید لایسنس مناسب رو داشته باشید. نسخه های مختلفی از کوپایلت وجود داره، اما پیچیده ترین لایسنس ها برای Microsoft 365 Copilot هستن. تا اکتبر 2024، سازمان ها فقط میتونن Microsoft 365 Copilot رو با لایسنس های زیر داشته باشن:
Microsoft 365 E3, E5, F1, F3, A1, A3 یا A5
Office 365 E1, E3, E5, F3, A1, A3 یا A5
Microsoft Exchange Kiosk, Plan 1 یا Plan 2* Microsoft SharePoint Plan 1 یا Plan 2
Microsoft OneDrive for Business Plan 1 یا Plan 2
Microsoft 365 Business Basic, Premium یا Standard
Microsoft 365 Apps for Business یا Enterprise
Microsoft Teams Essentials, Enterprise یا EEA
Microsoft Planner Plan 1 یا Project Online Essentials
Microsoft Project Plan 3 یا Plan 5
Microsoft Clipchamp
Microsoft Visio Plan 1 یا Plan 2
یه سری شرایط دیگه هم برای Microsoft Copilot وجود داره، مثل نیازمندی های شبکه و نحوه ی نصب و آپدیت. یه سری محدودیت های خاص هم بر اساس ویژگی ها وجود داره، مثل فعال کردن Microsoft Loop و تنظیم درست Teams و حساب های فعال OneDrive.
یه نسخه ی رایگان از کوپایلت هم هست، اما عملکردش شبیه نسخه های عمومی Chat-GPT و Dall-E هست و با سیستم های داخلی مایکروسافت ادغام نمیشه. برای استفاده ی بهتر از ویژگی ها و امنیت بیشتر اطلاعات، سازمان ها میتونن از نسخه های پولی کوپایلت استفاده کنن.
لایسنس Microsoft 365 Copilot، که شامل ادغام کوپایلت با تمام برنامه ها و سرویس های Microsoft 365 (از جمله Teams) میشه، سالی 360 دلار برای هر کاربر هزینه داره.
Copilot Pro یه گزینه ی ارزون تر برای لایسنس های پولی کوپایلت هست. قیمتش 20 دلار در ماه برای هر کاربره که میتونید ماهانه پرداخت کنید و نیازی به اشتراک سالانه نیست. اما Copilot Pro با بعضی از لایسنس های تجاری Microsoft 365 سازگار نیست و بیشتر برای استفاده ی شخصی مناسبه.
Microsoft 365 Copilot از نسخه های نصب شده ی آفیس (Office 2021/2019/2016 و نسخه های قدیمی تر) پشتیبانی نمیکنه.
کوپایلت برای کاربرای Apple Mac که از نسخه ی Mac مایکروسافت 365 استفاده میکنن، در دسترس هست. همچنین یه نسخه ی محدود برای کاربرای Apple iOS و Google Android از طریق برنامه ی موبایل Microsoft Copilot ارائه میده.
مزایای استفاده از مایکروسافت کوپایلت
چون کوپایلت مثل یه دستیار عمل میکنه، مهمترین مزیتش اینه که بهره وری و کارایی شما تو کارتون رو بالا میبره. مایکروسافت هم خیلی رو این قضیه تبلیغ میکنه که کوپایلت باعث میشه تو انجام کارهای مختلف و فرآیندهای کاری، زمان کمتری صرف بشه.
کوپایلت میتونه با اتوماتیک کردن کارهای تکراری، مثل نوشتن ایمیل های تکراری و خلاصه کردن اسناد، بهره وری رو افزایش بده و به کاربرا این امکان رو میده که به کارهای مهم تر برسن. علاوه بر این، کوپایلت میتونه بر اساس اطلاعات و ترجیحات شما، ایده های جدید، فرمت ها و محتواهای جدید رو پیشنهاد بده. با کوپایلت، کاربرا میتونن ارتباطاتشون رو بهتر کنن، مطمئن بشن که ایمیل ها یا پیام های مهم رو سریع میفرستن و فرآیند کار با برنامه های Microsoft 365 رو ساده تر میکنن.
Team Copilot یه دستیار برای همکاری هست که مدیریت پروژه و ارتباطات رو آسون میکنه. این دستیار پیشنهادهایی برای کارهای بعدی، برنامه ریزی پروژه و جمع آوری تمام فایل ها و محتواهای مرتبط ارائه میده. مدیران میتونن Team Copilot رو تو تماس ها و چت های گروهی Teams اضافه کنن تا یادداشت برداری و تجزیه و تحلیل پیشرفت پروژه رو به صورت خودکار انجام بده. این نسخه از کوپایلت هنوز به طور عمومی در دسترس نیست.
کوپایلت میتونه از طریق تجزیه و تحلیل داده ها، تحلیل های مالی، تحقیقات بازار و برنامه ریزی پروژه، از فرآیند تصمیم گیری پشتیبانی کنه. این دستیار میتونه بر اساس اطلاعات و تجربه، قدم بعدی رو پیشنهاد بده و بار کاری و خستگی کاربر رو کم کنه.
کوپایلت با Power BI هم ادغام میشه که ابزار تجسم داده های مایکروسافت هست. Power BI میتونه داده ها رو از سرویس های Microsoft 365، ویندوز و سرویس های ابری مرتبط جمع آوری کنه. این کار به کوپایلت کمک میکنه تا نقش کاربر، مجوزهای دسترسی و اطلاعات سازمانی رو درک کنه و جواب های شخصی سازی شده ارائه بده. سازمان ها میتونن از اطلاعاتی که کوپایلت از Microsoft Graph میخونه (که یه روش برای جمع آوری داده ها از برنامه ها و سرویس های داخلی یا شخص ثالث هست) استفاده کنن تا سوالاتشون رو بهتر بپرسن و داده ها رو با یه درخواست از کوپایلت تجسم کنن.
کوپایلت با گذشت زمان، به سبک نوشتن و ترجیحات کاربر یاد میگیره و خودش رو باهاش تطبیق میده و پیشنهادهای شخصی سازی شده تری ارائه میده. همچنین میتونه محتوا رو برای مخاطبان خاص تنظیم کنه و بین یه ایمیل به یه مشتری مهم و یه جواب معمولی به یه همکار، تفاوت قائل بشه.
بعضی از مشتری ها درباره ی مسائل مربوط به کپی رایت محتوایی که هوش مصنوعی تولید میکنه، نگرانی دارن. مایکروسافت “تعهد کپی رایت کوپایلت” رو ارائه میده تا مشتری ها رو از شکایت های حقوقی محافظت کنه. البته یه سری شرایط برای این تعهد وجود داره.
نویسنده نوشته: چگونه هوش مصنوعی دوربین سامسونگ را فعال کنیم؟
امنیت و حریم خصوصی مایکروسافت کوپایلت
یکی از دلایلی که سازمان ها ممکنه تو استفاده از کوپایلت یا ابزارهای دیگه ی هوش مصنوعی برای بهره وری تردید داشته باشن، امنیت و حریم خصوصی داده های شرکت هست که باهاشون تعامل دارن. تو خیلی از نسخه های عمومی ابزارهای مبتنی بر LLM، هر داده ای که کاربرا وارد میکنن، میتونه مدل رو آموزش بده. اما نسخه های تجاری کوپایلت (و سایر دستیارهای هوش مصنوعی) یه سری تضمین ها و محافظت هایی رو برای مشتریان تجاری ارائه میدن.
با Microsoft 365 Copilot، درخواست های هر کاربر میتونه جواب ها رو از داده های موجود در LLM عمومی کوپایلت و هر داده ی داخلی که کاربر بهش دسترسی داره، بگیره. این به سازمان ها اطمینان بیشتری میده که داده های اختصاصی که وارد میکنن، برای عموم در دسترس قرار نمیگیره. اما کوپایلت از هر فایلی که کاربرا بهش دسترسی دارن، استفاده میکنه، بنابراین مدیریت دقیق داده ها برای هر سازمانی که میخواد کوپایلت یا هر دستیار هوش مصنوعی دیگه ای رو که میتونه از داده های شرکت استفاده کنه، پیاده سازی کنه، خیلی مهمه.
سازمان ها قبل از اینکه کوپایلت رو پیاده سازی کنن، باید سیستم های ذخیره سازی فایل و سلسله مراتب مجوزهای موجودشون رو بررسی کنن. مشتریان مایکروسافت میتونن از SharePoint برای مدیریت مجوزهای مناسب برای داده هاشون با در نظر گرفتن پیاده سازی کوپایلت استفاده کنن.
از نظر انطباق با قوانین، کوپایلت با استانداردهایی که تمام محصولات و خدمات Microsoft 365 دارن، مطابقت داره. به طور خاص، با “مرز داده های اتحادیه اروپا” و “مقررات عمومی حفاظت از داده ها” (GDPR) سازگاره.
در سپتامبر 2024، مایکروسافت تعهدات امنیتی داده های اولیه که به عنوان “محافظت از داده های تجاری کوپایلت” شناخته میشدن رو متوقف کرد و تعهد جدیدش رو معرفی کرد: برنامه ی “حفاظت از داده های سازمانی” (EDP). EDP به طور خودکار برای مشتریان فعلی کوپایلت فعال میشه و جایگزین کامل تعهدات قبلی میشه.
EDP (و “پیوست حفاظت از داده های کوپایلت” که زیربنای اون هست) جزئیات زیادی درباره ی اقداماتی که برای محافظت از داده های کاربر و شرکت انجام میشه، ارائه میده. این اقدامات روی چند تا حوزه ی کلیدی تمرکز دارن:
امنیت داده ها: مایکروسافت اعلام میکنه که تمام داده ها در حین انتقال و در حالت ذخیره شده، ایزوله و رمزگذاری میشن.
گسترش سیاست های مدیریت داده های مایکروسافت: تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی کوپایلت به طور پیش فرض بر اساس مجوزها و تنظیمات نگهداری هستن که مدیران تو پلتفرم مدیریت خودشون تعیین کردن.
محافظت از آموزش کوپایلت با استفاده از فایل های خصوصی: مایکروسافت تضمین میکنه که داده های حاصل از درخواست های کاربر تو Microsoft 365، مدل رو به طور کلی آموزش نمیدن.
تفاوت مایکروسافت کوپایلت با بقیه ی ابزارهای هوش مصنوعی تولید محتوا چیه؟
ابزارها و تکنولوژی های دستیار هوش مصنوعی زیادی وجود دارن که رقیب کوپایلت هستن. چون کوپایلت با انواع مختلفی از نرم افزارهای تجاری کار میکنه، رقبای اون تو بازارهای مختلفی وجود دارن.مثلاً، نسخه های رایگان کوپایلت (که با ویندوز، Edge و Bing ادغام شدن) رقبای بزرگی مثل نسخه های رایگان ChatGPT، Dall-E و Gemini دارن. تو این ابزارها، کاربرا میتونن درخواست های ساده ای وارد کنن و سوال بپرسن، اما محدودیت هایی تو تعداد درخواست ها تو یه بازه ی زمانی مشخص وجود داره. علاوه بر این، کاربرای پولی نسبت به کاربرای رایگان این تکنولوژی ها، اولویت دارن.
بعضی از ابزارها با عملکرد نسخه های خاص تری از کوپایلت رقابت میکنن. مثلاً ابزارهایی مثل Qodo (که قبلاً CodiumAI بود)، Amazon CodeWhisperer، Codia AI و OpenAI Codex همگی رقیب GitHub Copilot هستن. Salesforce AI for Sales و HubSpot Breeze هم رقبای مهمی برای Microsoft Copilot for Sales هستن.
یکی از راه هایی که کوپایلت خودش رو متمایز میکنه، تعداد ادغام ها و اتصال کلی هست که تو تکنولوژی های تجاری مایکروسافت ارائه میده. کاربرا همچنین میتونن با کوپایلت تو ادغام های مختلفش آشنا بشن و دانششون رو تو تکنولوژی های مختلف به کار ببرن.
مایکروسافت کوپایلت از ChatGPT-4o و Dall-E 3 از OpenAI و همچنین مدل اختصاصی Prometheus مایکروسافت استفاده میکنه. مایکروسافت جزئیات Prometheus رو به عنوان اطلاعات خصوصی در نظر میگیره، بنابراین مقایسه ی کوپایلت با ابزارهای دیگه از نظر معماری، سخته. به گفته ی مایکروسافت، این مدل خودش محتوا تولید نمیکنه. در عوض، بهره وری رو بهبود میده و اطمینان حاصل میکنه که درخواست ها و جستجوها از دستورالعمل های حریم خصوصی پیروی میکنن و در عین حال، مرتبط ترین اطلاعات رو ارائه میدن.سبک های مکالمه ی کوپایلت چطوریه؟
مایکروسافت کوپایلت سه سبک مکالمه ارائه میده: دقیق، خلاق و متعادل. این سبک ها برای پاسخگویی به نیازهای مختلف کاربر بر اساس دستورالعمل های زیر طراحی شدن:
دقیق: این سبک روی جواب های کوتاه تمرکز داره و برای درخواست های سریع و ساده ایده آله. اگه سبک خلاق، مفصل ترین جواب ها رو ارائه میده، سبک دقیق کمترین اطلاعات رو برای پاسخ به سوال ارائه میده.
خلاق: این سبک برای کارهای تخیلی، مثل طوفان فکری و کشف ایده ها طراحی شده. جواب های طولانی با جزئیات و حقایق اضافی ارائه میده. این سبک، مکالمه ای ترین سبک از بین سه سبکه.
متعادل: این تنظیمات پیش فرضه و برای ایجاد تعادل بین دو سبک دیگه در نظر گرفته شده. جواب های خنثی و مبتنی بر واقعیت ارائه میده که آموزنده و مختصر هستن و یه مقدار اطلاعات اضافی هم دارن.
هر کدوم از این سبک های مکالمه، میتونن دچار “توهمات هوش مصنوعی” بشن، یعنی زمانی که LLM ها اطلاعات گمراه کننده یا کاملاً نادرست تولید میکنن. این مشکلات میتونن به دلیل داده های آموزشی نادرست یا درخواست های نامشخص از طرف کاربرا رخ بدن. با این حال، سبک مکالمه ی خلاق بیشتر احتمال داره که توهمات رو تولید کنه، بنابراین کاربرانی که میخوان از اشتباهات به هر قیمتی جلوگیری کنن، باید از این سبک اجتناب کنن.
تاریخچه و آینده ی کوپایلت
کوپایلت در 7 فوریه 2023 با نام Bing Chat به عنوان یه افزونه برای مرورگر Bing و Microsoft Edge راه اندازی شد. در اون زمان، کوپایلت فقط یه تکامل از چت بات Cortana بود. مایکروسافت شروع به ادغام نام کوپایلت تو برندینگ دستیار مجازی خودش تو طول اون سال کرد و در نهایت در سپتامبر 2023، اعلامیه ی رسمی راه اندازی Microsoft Copilot رو منتشر کرد. دامنه ی کوپایلت در ابتدا روی ویندوز 11، Edge و Bing متمرکز بود (شامل چند اشاره به Microsoft 365) اما از اون زمان به بعد، برنامه ی کوپایلت و ادغام های کلی اون گسترش پیدا کرد.
اولین ارتقای مهم مایکروسافت در مارس 2024، پشتیبانی از GPT-4 Turbo رو اضافه کرد. GPT-4 Turbo میتونه کارهای بزرگتر و پیچیده تری رو با اطلاعاتی تا آوریل 2023 انجام بده. OpenAI نسخه های قبلی GPT رو در سال 2021 متوقف کرد، بنابراین مدل جدیدتر دو سال اطلاعات بیشتر برای استفاده داره.
در سپتامبر 2024، مایکروسافت چندین اعلامیه ی مهم رو به عنوان بخشی از انتشار Copilot Wave 2 منتشر کرد، از جمله استفاده از مدل OpenAI GPT-4o برای بهبود عملکرد. کوپایلت همچنین از جدیدترین مدل Dall-E 3 پشتیبانی میکنه. این مدل به طور خاص برای تولید تصاویر با کیفیت بالا از ورودی متن طراحی شده. آخرین نسخه، تصاویر با کیفیت بالاتر و دقیق تری ارائه میده. مایکروسافت اعلام کرد که تمام جدیدترین مدل های OpenAI رو به تمام نسخه های کوپایلت میاره، بنابراین OpenAI o1 (آخرین مدلش) به کوپایلت میاد و به دنبال اون، مدل های بعدی OpenAI هم منتشر میشن. این مدل در حال حاضر برای GitHub Copilot در حالت پیش نمایش عمومی قرار داره.
Copilot Wave 2 همچنین شامل به روزرسانی هایی برای سرویس های موجود، مانند Narrative builder برای PowerPoint در Microsoft 365 Copilot و خلاصه های فایل بهبود یافته برای Copilot در OneDrive هست. با این حال، بعضی از مهمترین به روزرسانی ها، معرفی Copilot Pages و Copilot agents بودن. مایکروسافت در اعلامیه ی Copilot Wave 2 اعلام کرد که به عنوان بخشی از این موج از ویژگی ها و عملکردهای جدید، به روزرسانی های بیشتری هم وجود خواهد داشت.
با افزایش استفاده از کوپایلت و هوش مصنوعی، نگرانی ها در مورد تأثیر اونها بر اهداف پایداری افزایش پیدا میکنه. مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای مایکروسافت به دلیل نیاز به مراکز داده افزایش یافته، و این موضوع برای سازمان هایی که به دنبال کاهش ردپای کربن خود هستن، مهمه.
کوپایلت برای عملکردهای مختلف و کارها، به طور خاص تری به زمینه ی مورد نظر میپردازه
آموزش:
طراحی برنامه درسی برای دانش آموزان (مثل یادگیری در مورد گیاهان).
یادگیری مهارت های جدید (مثل پرورش گیاهان یا گرده افشانی).
خرید:
راهنمایی برای انتخاب محصولات (مثل تشک).
سفر:
برنامه ریزی سفر (مثل برنامه ریزی سفر به پاریس و آمستردام).
تاریخ:
پاسخ به سوالات تاریخی (مثل دقت تصویر دزدان دریایی).
شغل:
راهنمایی برای ورود به یک صنعت (مثل صنعت نیمه هادی).
جمع بندی
کوپایلت، دستیار هوش مصنوعی مایکروسافت، بهره وری رو با ادغام در برنامه های مختلف افزایش میده. نسخه های مختلفی داره که هر کدوم برای نیازهای متفاوتی طراحی شدن، از جمله نسخه های رایگان و پولی برای کاربران شخصی و تجاری. کوپایلت با استفاده از مدل های پیشرفته ی هوش مصنوعی، اطلاعات رو از منابع مختلف جمع آوری میکنه و به سبک های مکالمه ی متنوعی پاسخ میده. با این حال، سازمان ها باید به امنیت داده ها و اثرات زیست محیطی این ابزارها توجه داشته باشن.
پیشنهاد ما: دوره های آموزش هوش مصنوعی